• ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۷
  • کد خبر: 80137
چین

بازار سهام آسیا روز دوشنبه سقوط کرد و شروع ضعیفی برای سه ماهه چهارم رقم زد؛ زیرا نگرانی‌ها در مورد افزایش نرخ بهره و کندی رشد اقتصادی در سراسر جهان اشتها را برای دارایی‌های ریسک محور کاهش داده است.

به گزارش کالاخبر به نقل از اینوست، حجم معاملات در آسیا نیز با شروع تعطیلات یک هفته‌ای بازارهای چین کاهش یافت و بازارهای کره جنوبی نیز تعطیل شدند.

به دلیل اینکه سرمایه‌گذاران سودهای آتی را در مقابل افزایش بازده اوراق قرضه و نرخ بهره کاهش دادند، عملکرد ضعیف شاخص‌های فناوری سنگین نیز ادامه یافت؛ شاخص هانگ سنگ هنگ کنگ ۱.۶ درصد سقوط کرد و به پایین‌ترین حد خود در ۱۱ سال اخیر و شاخص تایوان ۰.۷ درصد کاهش یافت و به پایین‌ترین حد در دو سال اخیر رسید.

ترس از تشدید سیاست پولی ایالات متحده در این هفته قبل از انتشار داده‌های کلیدی حقوق و دستمزد غیرکشاورزی ایالات متحده که روز جمعه منتشر می‌شود، کاملاً مورد توجه قرار گرفت. انتظار می‌رود این ارقام به برنامه‌های فدرال رزرو برای افزایش نرخ بهره کمک کند زیرا نتایج منتشرشده از بازار کار ایالات متحده به بانک مرکزی فضای بیشتری برای افزایش نرخ می‌دهد.

شاخص دلار در روز دوشنبه ۰.۱ درصد افزایش یافت که پس از زیان‌های اخیر روند بهبودی طی می‌کند و بیان کرد که همچنان پناهگاه امن قوی است.

نرخ‌های بهره منطقه‌ای نیز روند بالاتری در پیش دارند؛ شاخص ASX ۲۰۰ استرالیا در آستانه افزایش گسترده نرخ بهره توسط بانک مرکزی در روز سه‌شنبه، ۰.۳ درصد کاهش یافت.

انتظار می‌رود این بانک نرخ‌ها را ۵۰ واحد پایه افزایش دهد زیرا به دنبال مهار تورمی است که به سمت بالاترین حد در ۲۰ سال اخیر می‌رود.

سهام ژاپن از این روند مستثنی بود؛ شاخص نیکی ۲۲۵ علیرغم اینکه اطلاعات نشان می‌دهد که احساسات تجاری در کشور در سه ماهه سوم بدتر شده است، یک درصد جهش کرد اما این شاخص نیز نزدیک به پایین‌ترین سطح سه ماهه خود معامله می‌شود.

اکثر بازارهای سهام آسیایی در سپتامبر بدترین ماه خود را از زمان شوک کووید ۲۰۲۰ تجربه کردند.

افزایش نرخ‌های بهره در سراسر جهان به شدت بازارهای سهام را در سال جاری تحت فشار قرار داده است، به‌طوری‌که بورس‌های آسیایی با ریسک سنگین بار فروش را متحمل می‌شوند و انتظار می‌رود این روند با تشدید بیشتر سیاست‌های پولی جهانی ادامه یابد.

تمایل به دارایی‌های ریسک محور در آخر هفته و در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده در مورد بانک سوئیس بدتر شد. این وام‌دهنده که یکی از بزرگترین بانک‌های جهان است، با بررسی‌های فزاینده‌ای در مورد وضعیت مالی خود مواجه است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها